130 darbuotojų – į Turkiją

Dar nepasibaigus pastariesiems finansiniams „Pigu.lt“ metams buvo matyti, kad metiniai tikslai bus įgyvendinti, tad vadovai pradėjo planuoti šio rezultato paminėjimą.

„Mūsų įmonėje egzistuoja tradicija švęsti pergales. Kadangi rezultatai buvo tikrai geri, nusprendėme surengti netradicinę šventę – imti praktiškai visą lėktuvą ir kolegas nuskraidinti atostogų į Turkiją“, – pasakoja Raimonda Strazdauskaitė, įmonės komunikacijos vadovė.

Tiems darbuotojams, kurie dėl darbo pobūdžio negalėjo vykti kartu, pavyzdžiui, turėjo palaikyti operacines funkcijas, įmonė pasiūlė poilsio paketus dviem asmenims viename geriausių Lietuvos SPA. Latviai pasirinko su kolektyvu plaukti į kelių dienų kruizą, kolegos Estijoje – poilsiauti SPA. Kiti 130 darbuotojų gegužės pradžioje išskrido 4 dienų poilsiui į Turkiją, Antalijoje esantį Sidės kurortą. Iš viso įmonėje dirba daugiau nei 300 žmonių.

Vyko ne dirbti

Pasak R. Strazdauskaitės, pasiruošimas kelionei užtruko – reikėjo surasti ne šiaip 5 žvaigždučių viešbutį, kuriame būtų apie pusantro šimto laisvų vietų, bet tokį, kuris atitiktų visus kolektyvo poreikius. Tai yra, reikėjo, kad viešbutis galėtų pasiūlyti įvairiausias sportines pramogas, teritoriją su baseinais, poilsio zonomis, SPA, šokių klubais bei visą parą poilsiautojus aptarnaujančiais užkandžių bei gėrimų barais.

„Tam, kad savaitgalį norėtum praleisti ne su šeima, o su kolegomis (kad ir kokie mes sau faini ir geri atrodytume), turi būti svari priežastis“, – sako R. Strazdauskaitė.

Tiesa, kolektyvas į kelionę išsiruošė kaip tikri šeimos nariai: rūpinosi vieni kitais, kad nepamirštų pasiimti tinkamos aprangos, vasaros atributų, asmens dokumentų, kad visi atsikeltų laiku ir nepavėluotų į skrydį.

Nors pastaruoju metu ne viena įmonė vyksta su komanda į užsienį ne tik ilsėtis, bet ir padirbti, kitaip tariant, darbostogauti, ši kelionė buvo skirta vien poilsiui. Bendrovės darbuotojai galėjo laisvai rinktis, ką nori veikti. Nepaisant laisvo grafiko, pastebi R. Strazdauskaitė, kolektyvas neišsiskirstė ir norėjo leisti laiką kartu.

„Eidavome kartu saulės palydėti, leidomės raftingu upe žemyn, kur komandą subūrė ir užgrūdino šaltas vos dešimties laipsnių vanduo, – juokauja R. Strazdauskaitė. – Dar viena iš bendrų veiklų – susirinkti prie baseino ir daryti bendrą šuolį „paskandinant“ bendrą teritoriją.“

Kelionė visiems darbuotojams paliko gilų įspūdį, tad vadovai jau galvoja, kaip užtikrinti, kad panaši šventė įvyktų ir kitąmet.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)