Skelbime nurodyta visa pagrindinė informacija pradedant pagaminimo metais ir baigiant tanko matmenimis. Tiesa, skelbimo aprašyme jo autorius nestokoja humoro ir pasakoja, kad tanko komplektacija papildyta skalbimo mašina ir nešiojamu tualetu.

„Parduodamas beveik puikios būklės tankas T-72B. Tankas daužtas, bet mažai eksploatuotas – vienas savininkas, 71-erių vyriškis, kuris labai prižiūrėjo šią transporto priemonę. Realai tik viena ilgesnė kelionė buvo nuo Belgorodo iki Dmytrivkos.

Rida tikrai, neatsukta. Neskendęs, nors per vieną upelį važiuojant buvo reikalų. Paskutinė registracijos šalis – Rusija, bet į Lietuvą eksportuotas per Ukrainą. Turėjo eismo įvykį su kitu eismo dalyviu „Javelin“, atlaikė puikiai – „Javelin“ neberemontuojamas, o tanką galima suremontuoti. Bet techninė apžiūra dar galioja iki 2023 12.

Viduje – juodos odos salonas, trys sėdimos vietos. Visi patogumai – į tanko komplektaciją įeina ir skalbimo mašina bei nešiojamas tualetas (nuotraukas pridedame). Pridedu ir naują nuotrauką, kaip atrodė vos išvykęs iš salono.

Tankas skelbimų portale / Autoplius.lt nuotr.

Bagažinės nėra, bet daiktus galima vežti pririšus viršuje tanko – bandyta ne kartą, pavyko. Degalų sąnaudos nemažos, bet galima įstatyti dujas – padėčiau surasti, kas tai daro.

Tanko privalumai: erdvus salonas, gera garso izoliacija, beraktė sistema (nėra jokių raktų apskritai), nereikia keisti padangų, niekada negausite parkavimo baudos, nes nėra valytuvų, už kurių būtų galima užkišti baudos lapelį. Beje, visada turėsite nemokamą stovėjimo vietą Vilniuje, Žvėryne, Ukrainos herojų gatvėje – čia būna salono garantija. Iškylaujant dar patogu ant vamzdžio pasikabinti hamaką arba džiauti skalbinius. Moderniškai atsidarančios durys – į viršų. Yra du stoglangiai, apvalūs, tik be stiklo.

Tanko trūkumai: nėra vairo stiprintuvo, prastas priekinis matomumas, nėra parktronikų, nėra kondicionieriaus. Todėl labiausiai tinka važinėti vėsesniu metu – vasarą viduje labai karšta. Yra šiek tiek rūdžių, bet jas galima nušveisti. Tiesa, nėra Euro standarto – kertant sieną visada būna problemų su muitininkais. Nėra oro pagalvių, bet prie komplekto pridėsim 4 pagalves iš namų, labai minkštos.

Patikėkite, tai išskirtinė transporto priemonė, atkreipia pravažiuojančių akį kelyje. Moterų dėmesys garantuotas – vos prisiparkavau Vilniaus centre, suplūdo pagyvenusio amžiaus damos su gvazdikais. Net ir vyrai nešė man gėles.

Apžiūrėti tanką galima Vilniuje centre. Dėl apžiūros iš anksto susitarkime telefonu 1482. Tik rimti skambučiai, į švyturėlius bei SMS žinutes neatsakau.
Kaina dar galiu paderinti“, – skelbiama aprašyme.

Nors skelbimo aprašymas šmaikštus, pati mintis – dėl kilnaus tikslo, mat vietoje kontaktinio telefono numerio įrašytas trumpasis numeris 1482, kuriuo paskambinę lietuviai gali paremti Ukrainą.

Tiesa, šis sumanymas nėra vienašališkas, jį įgyvendinti padėjo ir pati „Autoplius.lt“ komanda, kuri telefono numerį papildė užrašu „Skambindami 5€ paremsite paramos fondą „Blue/Yellow“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)