Užrašais, raginančiais rinktis elektra varomas transporto priemones, miesto skaičiavimu, liepos 6-7 dienomis, šventinio ilgojo savaitgalio metu, buvo sugadinta daugiau nei 20 kelio ženklų ar kelio įrangos elementų.

Kaip „Delfi“ pasakojo Vilniaus savivaldybės atstovai, iš pradžių planuota ženklus nuvalyti, visgi dažai, panaudoti užrašams, nenuvalomi. Tad visus ištepliotus kelio ženklus teks keisti naujais.

Skaičuojama, kad preliminariai padaryta mažiausiai 1000 eurų žala.

Kaip aiškina Vilniaus savivaldybė, ženklų tepliotojai pažeidė Administracinių nusižengimų kodekso 115 straipsnį, apibrėžiantį tyčinį turto sunaikinimą ar sugadinimą. Už šią veiką numatyta atsakomybė.

Vilniaus apskrities Vyriausiojo policijos komisariatas ir Vilniaus miesto savivaldybė prašo atsiliepti šį įvykį mačiusius ar informacijos galinčius suteikti asmenis telefonu (8 5) 271 6007, (8 5) 271 6008 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)