„Delfi“ skaitytoja, pasidalinusi tokiais užrašais pažymėtų kelio ženklų ir sienų nuotraukomis, stebėjosi, kad žalios spalvos keverzonių pilna visame mieste.

„Važiuoju Savanorių prospektu ir kur bepasisuksi, visur tokie užrašai. Suprantu, kad elektromobilius vairuoti gerai ir juos reikėtų rinktis, tačiau vargu ar tokia propaganda veikia taip, kaip norisi“, – stebėjosi pašnekovė.

Skundų negavo

Vilniaus miesto savivaldybės komunikacijos specialistė Neringa Kolkaitė „Delfi“ minėjo, kad skundų dėl žaliais užrašais nutepliotų ženklų dar nesulaukė.

„Specialistai pravažiuos miestą ir nelauks skundų, įvertins padarytą žalą ir kreipsis į policiją, o rangovus įpareigos ženklus nuvalyti. Atsižvelgiant į padarytą žalą bus sprendžiama dėl administracinės teisenos ar ikiteisiminio tyrimo pradėjimo“, – akcentavo ji.

Pabrėžta ir tai, kad savivaldybės specialistai dar šiandien rengiasi pradėti užrašų valymą ir ženklams grąžinti įprastą išvaizdą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)