2012 metų FIA jaunųjų lenktynininkų akademijos programoje dalyvavęs J. Gelžinis pastebėjo, kaip svarbu būti geroje fizinėje formoje, ypač ištvermės srityje. Tai buvo vienas iš pagrindinių akademijos rengiamų seminarų akcentų.

Anksčiau lankęsi tik „Kauno“ viešbučio sporto salėje, „Juta Racing“ lenktynininkai dabar turės dar universalesnes sąlygas fiziniam tobulėjimui, kurį pasiekti padės patyrę „Ąžuolyno“ treneriai.

„Gražu, kai skirtingi sporto klubai iš vieno miesto randa bendrą kalbą ir padeda vieni kitiems. Panašias treniruočių sąlygas turėdavo olimpiečiai, tad labai malonu, kad „Ąžuolynas“ pripažino ir autosporto atstovus“, - sakė „Juta Racing“ komandos vadovas A. Gelžinis. – Tokia bendradarbiavimo praktika paplitusi užsienio šalyse, tad džiaugiamės, jog ją pavyko įgyvendinti ir pas mus. Manau, kad mūsų vairuotojai pateisins šį pasitikėjimą“.

Pavasarį jau prasideda intensyvus žiedinių lenktynių, ralio ir kartingo sezonas, tačiau sporto ir sveikatingumo centro nuolatiniai lankytojai ilgesnėse pertraukose tarp startų turės progos pabendrauti su „Juta Racing“ komandos atstovais.

"Juta Racing" komandai talkins fizinio rengimo specialistai
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)