Seimo narys Algimantas Sysas Lietuvos radijui sako, jog tai aiškus susidorojimas su darbuotoja ir parlamentarai domėsis šiuo klausimu.

O Lietuvos maistininkų profesinė sąjunga siūlo nemokamą advokato pagalbą „už šiurkštų darbo pareigų pažeidimą“ iš darbo „Krekenavos agrofirmoje“ atleidžiamai Daliai Budrevičienei atleidimo iš darbo byloje.

Kiek anksčiau pažeidimus dėl galimos apgaulingos apskaitos Krekenavos agrofirmoje tirianti Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnyba atliko kratas įmonėje.

Pareigūnai teigia, kad finansinės ekspertizės rezultatai gali paaiškėti po kelių mėnesių. Šią savaitę Krekenavos agrofirmoje bus pradėtas finansinis auditas.

Ikiteisminis tyrimas dėl galimos apgaulingos apskaitos agrofirmoje pradėtas po to, kai vasario pabaigoje susitikime su Darbo partijos lyderiu, Krekenavos agrofirmos akcininku Viktoru Uspaskichu įmonės darbininkė D.Budrevičienė viešai prabilo apie vokeliuose mokamus atlyginimus. Jei faktai pasitvirtins, pasak prokuratūros, baudžiamoji byla bus perduota teismui.