Siūlau visiems išbandyti.

Reikės:

1 kg vištienos filė ( arba kitokios mėsos be kaulo),
2 šaukštai saldžios paprikos miltelių,
2 stiklinės kefyro,
1,5 stiklinės miltų,
2 kiaušiniai,
1 stiklinė džiuvėsėlių,
žiupsnelis vištienos prieskonių,
aliejaus kepimui.

Vištieną supjaustykite 2-3 kąsnių dydžio gabaliukais.

Berkite ant vištienos paprikos miltelius, prieskonius, gerai išmaišius užpilkite kefyrą ir palikite pasimarinuoti 1 val.

Į atskirus dubenėlius supilkite miltus, džiuvėsėlius ir plaktus kiaušinius.

Ištraukę vištieną iš marinato nusausinkite, apvoliokite miltuose, tada kiaušinių plakinyje ir galiausiai džiuvėsėliuose.

Dėkite į įkaitintą iki 170 laipsnių temperatūros aliejų ir kepkite 10 min., kol gražiai apskrus.

Valgykite su pasirinktu garnyru.