Pristatydamas savo kolekciją T. Hilfigeris Niujorko Rytų upės 36-ąją prieplauką pavertė salos įlanka su podiumu iš lentelių tako.

„Tai „Salos gyvenimas“. Šiose salose, Karibuose, ir Mastiko saloje praleidau daug laiko. Kartais vykstu į Sent Bartsą ar Jamaiką. Tai tikras atsipalaidavimas, tikra ramybė, tikras poilsis. Tai bohemiški hipių drabužiai, kuriuos dėvi daugybė jaunų moterų, atostogaujančių šiose salose. Raštai, rankomis nertos medžiagos, salos stilius, paplūdimio atmosfera“, - sakė madų dizaineris Tommy Hilfigeris.

Podiumu žingsniavo modeliai, vilkintys gaivias marškinių sukneles iš šviesios džinsinės medžiagos, padidintas pižamines kelnes ir marškinėlius.

Bikinius, trumpus sijonus ir palaidines puošė ryškios rankų darbo nėrinių juostos. Įvaizdį užbaigė talpūs paplūdimio krepšiai, nertos kepuraitės ir papuošalai iš karoliukų.

Avalynė buvo patogi: modeliai mūvėjo sportinių batelių išvaizdos šlepetes ir espadriles.

Ant podiumo pasirodė ir topmodeliai, tarp jų Gigi Hadid, pademonstravusi miniatiūrinį maudymosi kostiumėlį. Ją stebėjo „Victoria's Secret“ angelas Behati Prinsloo.

T. Hilfigerio šou buvo Niujorko mados savaitės dalis. Madų pristatymai įvairiose šio miesto vietose vyks iki ketvirtadienio, rugsėjo 17 dienos.