„Kodėl 3, o ne 2-adalis? – sau klausimą spaudos konferencijoje uždavė filmo „Gautas iškvietimas“ režisierius T. Vidmantas. – Antra dalis dažniausiai būna prastesnė už pirmą, todėl nenorėjome rizikuoti, o ir šiaip norėjome trilogiją greičiau užbaigti. Na ir dar dėl to, kad Amerikoje viešbučiuose nėra trylikto aukšto.“

Šiame filme įsiamžino nemažai žymių Lietuvos garsenybių. Kone daugiausia komplimentų sulaukė Jonas Valančiūnas, filme įkūnijęs vagišių, T. Vidmantas tikino, kad jis tikrai galėtų tapti aktoriumi. Filme įsiamžino ir Asta Valentaitė. Pasidomėjus, ką jai teko įkūniti, aktoriai juokėsi, kad jai tiesiog reikėjo būti savimi.

Pirmoji filmo dalis buvo pažymėta ženkliuku N-18, ši – N-16. Aktoriai juokėsi, kad šiame filme propaguojamas saugus seksas ir religija.

Beje, šioje dalyje atsiras ir naujas ekipažas, kurį sudarys baudėjas ir Mantas Katleris. Be to, nebeliko praėjusiame filme buvusio komisaro, jį teko pakeisti. „Kai pakilau pareigose, nes kaip matėte pirmojoje dalyje, komisaras buvo korumpuotas ir jį reikėjo pašalinti, todėl reikėjo jį pašalinti“, – kalbėjo komisaras Bronsonas, kurį filme įkūnijo aktorius Marius Repšys.