Donatui „euroviziniame“ pasirodyme pritars keturios merginos. Jų scenoje nematysime, tačiau jų balsus kai kuriose vietose išgirsime. Jos pritarė Donatui ir lietuviškose atrankose.

Pirmoji repeticija Stokholme vyko išskirtinėje vietoje – dainos autorių studijoje, įkurtoje netoli miesto centro, bažnyčios patalpose. Repeticijoje dalyvavo abu dainos autoriai: Jonas Thander ir Beatrice Robertson.

Susitikęs su dainos autoriais D. Montvydas ilgai pasakojo, kokį nerimą jam kelia dabartinis pasirodymas, diskutavo, kaip gali vieną ar kitą detalę pakeisti. „Viskas, juk turime vos šešias dienas, o ne dvylika“, – tikino Donatas vardydamas, kokios detalės dainoje jam nepatinka.

Viena iš subtilybių, kurią repeticijos metu bandė gludinti Donatas – per daug stipri vokalinė linija. Šią pastabą išsakiusi Beatrice ne tik vaizdžiai nupasakojo, kaip turi skambėti dainos priedainis, bet ir prisijungė dainuoti kartu su pritariančiosiomis vokalistėmis.

„Jūs turite būti švelnesnės, turite apgaubti Donato balsą, o ne užgošti jį. Dainuokite su daugiau oro. Jūs turite tapti vienu balsu“, – savo pastabas vokalistėms vardijo Beatrice.