Šiandien pamatysite dėl sveikos gyvensenos lengvai išprotėjusios šeimynos namus ir gyvenimą iš arti. Kodėl šaltis stabdo senėjimą ir kaip pasigaminti ledo vonią? Ką pora deda ant stalo, kad būtų sotu ir maistinga? Kodėl nesureikšminga pinigų ir kaip vertina savo verslo uždarymą, kas visuomenėje dažnai vertinama kaip nesėkmė?

„Apsikrauni viskuo, kas yra labai patogu, faina, madinga, stipru, prabangu, o pasidžiaugt neturi kada“, - sakys Alanas, o jam antris Agnė - jai nuvežti tris vaikus į būrelius ar parvežti į namus už Vilniaus yra svarbiau, nei daug uždirbti.

Kita tema: fenotipologas Giedrius Švetkauskas. Kaip buvęs renginių organizatorius suprato, kad jam nusibodo girdyti žmones, ir paniro gilintis į fenotipologijos metodikos subtilybes.

Ką jis pamatė žinomų žmonių veiduose ir ką negirdėto atskleis apie Lauryną Suodaitį, Karoliną Meschino, Stano, Katažiną Zvonkuvienę ir Arūną Valinską? Tikrai ne visiems tai, ką išgirs, patiks.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ - tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę - interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.