Tiesioginės transliacijos pradžia gruodžio 9 d. 20 val.  Transliaciją užtikrina ir renginį organizuoja „Kas vyksta Kaune“.

Po jo perdavimų iš savo vietų pakyla tūkstančiai, po jo dėjimų varžovai yra pasiunčiami į gilų nokdauną, o jo tritaškiai dažnai nulemia rungtynių pabaigas.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ organizuojamas pokalbių šou „Kitokie pasikalbėjimai“ išdidžiai praneša, jog gruodžio 9 dieną, antradienį nuo 20 valandos „Punto Jazz Palėpėje“ su kauniečiais bendraus Mantas Kalnietis, o jį kalbins komikas Justinas Jankevičius.

Šiuo metu Lietuvos rinktinės ir Krasnodaro „Lokomotiv“ atakų organizatorius Kaune gydosi peties traumą, dėl kurios rugpjūčio pabaigoje jam buvo atlikta operacija.

M.Kalnietis „Kitokių pasikalbėjimų“ organizatoriams prisipažino, jog labai norėtų akis į akį pabendrauti su Kauno „Žalgirio“ ekipos gerbėjais, kurios garbę jis gynė net septynis sezonus.

Tai viena iš nedaugelio galimybių M.Kalniečiui užduoti klausimą arba gauti jo autografą. Jau sausio mėnesį gynėjas turėtų išvykti pas savo komandą Krasnodare.