Transliacija baigėsi

Artėjant rinkimams į savivaldybių merus VĮ „Lietuvos oro uostai” pakvietė kandidatus į Vilniaus mero postą į atvirą diskusiją – susitikimą su oro uostų darbuotojais, kitais oro uostų naudotojais ir partneriais. Susitikimo metu kandidatai pasidalins jų vizijomis dėl bendradarbiavimo su Vilniaus oro uostu, miesto plėtros ir vystymo oro uosto zonoje.

Diskusijos metu planuojama aptarti oro uostų reikšmę Vilniaus miestui, teritorijų aplink Vilniaus oro uostą plėtrą, oro uosto pasiekiamumo didinimą, bendrų projektų tarp Vilniaus savivaldybės ir Vilniaus oro uosto vystymą ir finansavimą, Vilniaus oro uosto prieigų saugumą.

VĮ „Lietuvos oro uostai” valdo Vilniaus, Kauno ir Palangos oro uostus, įgyvendindami vieningą Lietuvos aviacijos strategiją. Visi trys valdomi šalies oro uostai yra strateginiai objektai, užtikrinantys Lietuvos pasiekiamumą, bei žymiai prisidedantys prie šalies ir regionų ekonomikos augimo. Oro uostai siekia glaudžiai bendradarbiauti su Vilniaus, Kauno ir Palangos regiono savivaldybėmis ir užtikrinti regioninius interesus ir sklandų oro uostų darbą.