Tiesioginės transliacijos pradžia sausio 8 d. 19 valandą

DELFI TV pradeda kassavaitinių verslo pokalbių transliacijų ciklą „Boso valanda su S. Jovaišu“, kurių metu verslo konsultantas Saulius Jovaišas kalbins garsiausių Lietuvos įmonių ir bendrovių vadovus. Pirmosios laidos svečias UAB DELFI direktorius Vytautas Benokraitis.

Saulius Jovaišas, 17 metų vadovaujamo darbo patirtį turintis verslo konsultantas, kartu su esė konkurso „Geras vadovas šiandien“ nugalėtoja Vytauto Didžiojo universiteto politikos mokslų magistrante Solveiga Kurgonaite rengia vadovams ir norintiesiems jais tapti skirtą leidinį „Kasdienė šiuolaikinio vadovo knyga“. Ši knyga – tiek popieriniu, tiek elektroniniu formatu – pasirodys rudenį.

Belaukiant knygos jau sausio 8 d. startuoja internetiniai seminarai (angl. webinar). Jie bus susiję su knygos turiniu, tik aptariamos temos joje bus nagrinėjamos plačiau.

Internetinių seminarų metu su įvairių įmonių vadovais Saulius Jovaišas kalbės apie vadovo vaidmenį organizacijoje, kokiomis priemonėmis siekiama užsibrėžtų tikslų, kaip motyvuojami ir ugdomu darbuotojai, kaip sprendžiamos problemos.