Paroda, surengta Los Andžele esančioje „Coagula Curatorial Gallery“ galerijoje, pavadinta gana ambicingai – „The O. J. Museum“. Jos eksponatai labai įvairūs, tačiau susiję su ta pačia tema: tai ir meno kūriniai, ir drabužiai, ir spauda, pasirodę 1994-1995 metais, kai visi tik ir tekalbėjo apie bėdą, į kurią pateko O. J. Simpsonas.

Parodos erdvėje viena siena nukabinėta su O. J. Simpsonu susijusiais marškinėliais, puoštais tokiais šūkiais, kaip, pavyzdžiui, „Don‘t Squeeze the Juice“ ir „The Juice is Loose“, kurie, kaip pasakoja A. Papaganas, vykstant teismo procesui buvo pardavinėjami ant kiekvieno kampo.

1994 metų birželio 12 dieną O. J. Simpsonas buvo išteisintas dėl savo žmonos Nicole Brown Simpson ir jos bičiulio Rono Goldmano nužudymo.

Neseniai buvo patenkintas buvusio sportininko malonės prašymas ir po devynerių už grotų praleistų metų jis bus paleistas į laisvę. Nors dėl nužudymo ir buvo pripažintas nekaltu, į kalėjimą pateko dėl ginkluoto apiplėšimo. O. J. Simpsonas iš kalėjimo bus paleistas spalį.