Jis tvirtino nieko nežinąs apie atliekamą ikiteisminį tyrimą ir sulaikytą partijos narį Žilviną Putramentą. "Nesidomiu, nieko bendro neturiu, daug yra sulaikytų iš konservatorių, socdemų, kitų partijų dėl savo veiklų, veiksmų, gyvenimų", - teigė V.Uspaskichas.

Jis tvirtino nepamenąs ir tokio partijos nario.

"Man reikia pažiūrėti į nuotrauką, gal pasakysiu, kad pažįstu, yra 17 tūkst. žmonių, visų negaliu atsiminti", - tvirtino jis.

Kitas sulaikytasis Artūras Vasiliauskas buvo Darbo partijos atstovas Seimo rinkimuose Antakalnio rinkimų apygardoje.

Generalinei prokuratūrai ir Finansinių nusikaltimų tyrimų tarnybai (FNTT) atliekant ikiteisminį tyrimą dėl 25 mln. litų galimo iššvaistymo, sulaikyti trys Nacionalinės kredito unijos vadovai, tarp kurių yra Darbo partijos kandidatas šiemet vykusiuose Seimo rinkimuose Žilvinas Putramentas.

"Tiriant Lietuvos kredito unijų veiklą gauta duomenų, kad grupė asmenų, atitinkanti organizuotos grupės požymius, iš Nacionalinės kredito unijos galėjo apgaule gauti kreditų už beveik 25 mln. litų, nors turto, kuriam įsigyti buvo išduoti kreditai ir kuris buvo įkeistas paskoloms užtikrinti, vertė nesiekia 800 tūkst. litų", - ketvirtadienį pranešė Generalinė prokuratūra.

Pasak pranešimo, įtariant didelės vertės kredito unijos turto iššvaistymu, FNTT tarnybos pareigūnai sulaikė Nacionalinės kredito unijos valdybos pirmininką Arnoldą Žviką ir administracijos vadovą Artūrą Vasiliauską.

Ž.Putramentas partijos sąraše buvo įrašytas 130 numeriu, o per rinkimus buvo reitinguotas į 27-tą sąrašo vietą.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (189)