Nedidelio ploto, tačiau moderniai įrengtoje "RIMI" parduotuvėje pirkėjai ras visų būtiniausių kasdienio vartojimo prekių. Iš viso asortimentą sudarys apie 5000 prekių. Daugiausia bus maisto prekių, galima bus įsigyti ir reikalingiausių buities prekių. Visoje "RIMI" parduotuvėje bus savitarna, taip pat ir alkoholio skyriuje. Pirkėjams aptarnauti įrengtos trys kasos. Parduotuvė dirbs nuo 8 iki 22 h.

Greito maitinimo restoranas "Aqua" klientams pasiūlys didelį žuvies ir jūros gėrybių patiekalų asortimentą, bet bus ir mėsos patiekalų. Restoranas dirbs nuo 7:30 iki 24 h. Dienos metu, iki 17 h, restorane bus savitarna, klientai čia galės greitai papusryčiauti ar papietauti. Pietų meniu, kurį sudarys iki 30 skirtingų patiekalų, bus pastoviai atnaujinamas. Vakare restorano svečius aptarnaus padavėjai, keisis ir asortimentas. Vien žuvies patiekalų bus 15 skirtingų receptų, specialus meniu bus paruoštas vaikams. Tai jau antrasis "Aqua" restoranas Vilniuje. Pirmasis buvo atidarytas 2001 m. pradžioje, "RIMI" prekybos centre Pašilaičiuose, "Juozapo" pasaže.

Naujajame "RIMI" prekybos centre ir "Aqua" restorane iš viso dirbs apie 70 žmonių.

Patalpas prekybos centrui ir greito maitinimo restoranui "RIMI tinklo operatorė bendrovė "Ekovalda" išsinuomojo iš pastato savininko bendrovės "Via sportas". "Helios" kino teatro rekonstrukcijos projektą kūrė bendrovė "Architektūros paletė". Architektams puikiai pavyko suderinti modernaus prekybos centro elementus su senovinėmis rekonstruotų patalpų detalėmis ir sukurti jaukią bei malonią aplinką. Bendrovės "Ekovalda" investicijos į naują "RIMI" prekybos centrą ir restoraną "Aqua" siekė 2,5 mln. litų.

Prekybos tinklą "RIMI" Lietuvoje dabar iš viso sudaro šešiolika "RIMI" ir du "Hyper RIMI" prekybos centrai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją