„Tado žinios ir patirtis tokiai jaunai bendrovei kaip mūsų yra neįkainojama. Džiaugiamės, kad jis užims aktyvaus patarėjo poziciją plėtojant naują verslo modelį Lietuvoje ir užsienyje. Jaučiamės įvertinti, kad mūsų ankstyvos stadijos bendrovė sudomino tarptautinį verslą puikiai išmanantį T. Vizgirdą“, - pranešime cituojamas Dalinuosi.lt vadovas Paulius Valatkevičius.

T. Vizgirda daiktų nuomos platformai patarinės verslo plėtojimo bei vadybos klausimais Lietuvoje, kuriant ir įgyvendinant plėtrą į užsienio rinkas.

Amerikos verslo rūmų Lietuvoje prezidentas, anksčiau vadovavęs „airBaltic“, „AstraZeneca“ ir kitoms kompanijoms šalyje, taip pat užima patarėjo poziciją I. Laurso ir Mindaugo Glodo įkurtame rizikos kapitalo fonde „Nextury Ventures“.

„Man be galo įdomu prisijungti prie Dalinuosi.lt komandos. Reikia pripažinti, kad dalinimosi ekonomika turi labai didelį potencialą. Dalinuosi.lt siūloma paslauga yra puiki. Platforma žmonėms taip pat suteikia progą atsakingai eksploatuoti retai naudojamus daiktus. Man yra didelė garbė padėti Dalinuosi.lt komandai toliau plėtoti savo verslo modelį, ir kartu įgyvendinti savo viziją bendrovėje“, - sakė nuo sausio vidurio startuoliui patarinėjantis T.Vizgirda.

Kaip aiškina įmonė, šiemet planuojama tęsti nuomos verslo plėtrą Lietuvoje bei pasiūlyti naujų paslaugų bendruomenės nariams ir verslui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)