Negana to, vyras nepastebėjęs įsidėjo, kaip manoma, kirstuką į burną ir vos nesuvalgė, tad dabar jaudinasi dėl savo sveikatos.

Vyras jau paruoštų salotų pakuotę įsigijo parduotuvėje „Tesco Express“ ir tik suvalgęs pusę porcijos aptiko šokiruojantį dalyką.

„Supratau, kad kažkas ne taip tik įsidėjęs jį į burną. Iš karto išspjoviau ir, kaip galite numanyti, pasijutau itin prastai.

Pirmiausia išsiskalavau ir dezinfekavau burną viskiu, kad kuo nors neužsikrėsčiau. Manau, tai suveikė, nors svarstau galimybę kreiptis į gydytoją. Jaučiuosi gana piktas“, – portalui standard.co.uk sakė 53-ejų architektas.

Vyras po apie incidentą pranešė parduotuvės aptarnavimo skyriui, tačiau joje patarta nunešti pakuotę į kitą parduotuvę ir skundą pateikti joje.

Nukentėjusysis mano, kad tokiu būdu parduotuvės atstovai gali atsikratyti įkalčių. Dėl šios priežasties pirkėjas kreipsis į maisto standartų agentūrą, kuri tiria panašius atvejus.

Tuo tarpu „Tesco“ atstovai tikina esantys nustebę dėl tokio radinio, mat maistas gaminamas ir pakuojamas atidžiai. Taip pat pažadėta pradėti vidinį tyrimą.

Daugiau naujienų saviems Jungtinėje Karalystėje - tiesa.com.