Skelbiama, kad naujajam kelionių organizatoriui vadovaus Gvidas Aukštuolis.

Varšuvos biržoje kotiruojamos ir Rusijoje didelius projektus įgyvendinančios Lietuvos aviacijos verslo grupės „Avia Solutions Group“ valdybos pirmininkas yra verslininkas Gediminas Žiemelis.

Tinklalapio rekvizitai.lt duomenimis, naujoje įmonėje šiuo metu dirba 5 darbuotojai.

Pernai birželio pabaigoje 32,01 proc. „Avia Solutions Group“ akcijų valdė bendrovė „ZIA Valda Cyprus“, 13,74 proc. - Vaidas Barakauskas, 8,36 proc. - „Harberin Enterprises“, 7,55 proc. - „Indeco: Investment and Development“, 7,55 proc. - Lenkijos ING fondas.

„Kidy Tour“ vadovas G. Aukštuolis teigė, kad bendrovė siūlys keliones iš Lietuvos į populiariausius Turkijos kurortus.

„Skirtingai nuo kitų operatorių, orientuojamės į šeimų poilsį. Todėl tiek viešbučiai, tiek kitos paslaugos, įskaičiuotos į kelionę, yra parinkti pagal keliautojų su vaikais poreikius“, - pridėjo jis.

Nacionalinės turizmo verslo asociacijos (NTVA) prezidentė Žydrė Gavelienė teigė, kad kiekvieno naujo žaidėjo atėjimas į rinką yra teigiamas žingsnis.

„Kuo didesnė konkurencija, tuo labiau laimi vartotojas. Ir konkurencija bus skatinama ne tik kainos lygmeniu, bet ir kokybėje: ką gali pasiūlyti“, - šnekėjo ji.

Pasak Ž. Gavelienės, kalbant, pavyzdžiui, apie poilsines keliones į Turkiją rinkoje be kelionių organizatorių „Novaturo“ ir „Tez Tour“ Lietuvoje turime dar ir „Turkish Airlines“, kurios taip pat skraidina į šią šalį.

Dėl esamos konkurencijos „Avia Solution Group“ sprendimą organizuoti keliones turizmo rinkos atstovė vertina kaip drąsų.

„Vis dėlto, manau, kad verslininkai įsivertino savo patirtį ir galimybes, nors didelių kainų mes paskutinį sezoną nematėme“, - pridėjo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)