Spalio pabaigoje pigių skrydžių bendrovė pradeda skrydžius į Dubajų, o kartu žada įvesti naują galimybę keleiviams – ilgesniam skrydžiui nusipirkti tuščią vietą šalia savęs.

„Norėdami plėtoti savo paslaugas ir padidinti patogumą skrydžio metu, norėtume pristatyti „tuščios vietos šalia“ galimybę, kuri suteiktų daugiau privatumo ir patogumo ilgų atstumų skrydžiuose“, - rašoma „Wizzair“ keleiviams išplatintame laiške. „Wizz air“ kompanijos apklausoje klausiama, koks pavadinimas labiausiai tiktų šiai paslaugai.

DELFI primena, kad kol kas „Wizz air“ neskelbia apie skrydžius į Dubajų iš Lietuvos. Tačiau įmonės atstovai yra prasitarę, kad, suderinus visus reikalingus leidimus, lietuviai galėtų tikėtis šių skrydžių iš Vilniaus oro uosto. Kompanija jau yra paskelbusi apie tolimesnius skrydžius iš Vilniaus – į Kutaisį (Gruzija), Tel Avivą (Izraelis).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)