Kaip skelbiama pranešime spaudai, naujo maršruto iš Vilniaus į Berlyną paskelbimo proga „Ryanair“ skelbia bilietų akciją skrydžiams naujuoju maršrutu nuo €19.99. Pasiūlymas galioja įsigyjant bilietus iki 2016 m. vasario 11 d. vidurnakčio skrydžiams lapkričio mėn.

„Džiaugiamės pristatydami naują maršrutą iš Vilniaus į Berlyną, kuris bus vykdomas tris kartus per savaitę žiemos sezono metu. Naujojo maršruto iš Vilniaus į Berlyną pristatymo proga siūlome bilietų akciją skrydžiams šiuo maršrutu nuo €19.99 į vieną pusę. Ryanair klientai Lietuvoje gali tikėtis dar daugiau pokyčių, nes aviakompanija Ryanair toliau tęsia ,,Always Getting Better” programą, kuri apima atnaujintą lėktuvų interjerą ir įgulos uniformas bei nuolatos besiplečiantį maršrutų tinklą“ ,- sakė „Ryanair“ atstovė Hans Jorgen Elnaes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)