Dideliam ištikimų COSMOPOLITAN žurnalo skaitytojų ratui naujasis portalas neabejotinai patiks dėl formato, įvaizdžio ir, žinoma, turinio. COSMOPOLITAN.LT redakcija kasdien skaitytojoms pateiks naujų straipsnių, fotoreportažų, vaizdo siužetų. Pagrindinės temos portale – tai, kas įdomiausia 18-35 metų žavioms veiklioms moterims: meilė, grožis, vyrai, mada, karjera, sveikata ir kitos.

„Naujasis COSMOPOLITAN.LT neabejotinai bus populiariausias jaunų moterų laisvalaikio portalas Lietuvoje. Čia jos ras ne tik sau aktualių teminių straipsnių, bet ir smagių konkursų, pirmos sužinos apie naujausio žurnalo numerio žvaigždes, temas. Taip pat atnaujinome ir COSMOPOLITAN profilį „Facebook“ socialiniame tinkle – facebook.com/cosmoLT, kad skaitytojos gautų portalo ir žurnalo pranešimus viename profilyje“, - teigia DELFI portalo direktorius Aleksandras Česnavičius.

„COSMO - tai ne vien žurnalas. Jis - kaip geriausia draugė, su kuria šimtai milijonų moterų visame pasaulyje gali šnekėtis absoliučiai apie viską. COSMO drįsta atvirai kalbėti apie tai, ką kiti išvis linkę nutylėti. Įkvepia merginas bei moteris pasitikėti savimi. Ragina netūnoti savo kiaute, nebijoti būti savimi, turėti ir ginti savo nuomonę, būti nepriklausomas ir išskirtines. Dėl naujo portalo ryšys tarp skaitytojų ir COSMO taps dar tvirtesnis bei artimesnis,“ – įsitikinusi lietuviškojo COSMOPOLITAN žurnalo redaktorė Violeta Sorkinienė.

Netrukus COSMOPOLITAN.LT portalą bus galima patogiai skaityti ir mobiliuosiuose įrenginiuose.

Šviežias COSMOPOLITAN.LT – tai bendras UAB DELFI ir UAB „Ekspress leidyba“ projektas. Abi bendrovės priklauso Estijos žiniasklaidos koncernui AS „Ekspress Grupp“. DELFI grupė leidžia populiariausią Lietuvoje naujienų portalą trimis kalbomis DELFI.lt, Grynas.lt, 5braškės.lt, Klubas.lt.

UAB „Ekspress leidyba“ leidžia 9 pavadinimų žurnalus ir jų priedus, iš jų populiariausi „Cosmopolitan“, „Panelė“, „Moteris“„Mano namai“, „Tavo vaikas“, žurnalai vaikams „Naminukas“ ir „Penki“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)