Jau nuo ketvirtadienio laukia pokyčiai – loterija atsinaujins ne tik vizualiai, bet ir keis žaidimo pobūdį, rašoma pranešime spaudai.

Skelbiama, kad keisis kamuoliukų riedėjimo tvarka. Bus ridenami 6 pagrindiniai skaičiai ir 1 Vikingo skaičius.

Tai lems dažnesnius laimėjimus, kadangi padaugės prizų kategorijų. Dabar yra 8, o nuo šio ketvirtadienio lauks 10 kategorijų.

Minimalų prizą bus galima laimėti atspėjus du pagrindinius skaičius. Žaidimo Aukso puodas bus didesnis, augs greičiau, jį bus galima laimėti kiekvieno žaidimo metu.

Aukso puodas nebus mažesnis nei 3 mln. Eur.

Šiuo metu galiojančiose žaidimo taisyklėse nurodoma, kad žaidime aštuonių šalių žaidėjai varžosi dėl bendro Aukso puodo ir Didžiojo prizo. Fiksuoto dydžio nei aukso puodas, nei didysis prizas neturi – jie auga tol, kol kas nors juos laimi.

Nuo 2015-ųjų „Vikingų loto“ žaidime šalia kitų įsteigtas naujas, tik Lietuvos žaidėjams skirtas augantis Auksinis prizas.

Auksinį prizą galima laimėti atspėjus 5 pagrindinius ir vieną papildomą skaičių, kai to vakaro lošime tarp šešių pagrindinių kamuoliukų išrieda auksinis skaičius. Auksinis prizas niekada nebūna mažesnis kaip 100 tūkst. eurų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)