„Visi puikiai žinome, kaip vyrai nekenčia ilgų prekybos centro takų, kaip nemėgsta milijono nekokybiškų pasirinkimų, kurie gula ant pečių net ir tada, kai darbai ar visuomeniniai pilietiški sprendimai ilsisi laisvo laiko šešėlyje. Vyrų skyriaus idėja yra sutaupyti laiką ir suteikti galimybę viskuo pasirūpinti vienoje vietoje, kur prie apsipirkimo gali gauti stiliaus, protokolo ir netgi gyvenimiškų patarimų, sėdint prie židinio ir iš krištolo taurės guršknojant viskį su ledu. Nes tai emocija, tai idėja, tai priedas prie vienintelio ir geriausio Vyrų boutique”, – sako vietos viena iš įkūrėjų Gabija Milašiūtė.

Naujos vietos apžiūrėti ir atidaryti susirinko bene gražiausi vyrai Vilniuje, kurie įvertino ne tik išskirtinį vietos interjerą, bet ir asortimentą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)