Virtuvės šefo kepurėle pasipuošęs ir geros nuotaikos nestokojantis verslininkas renginio metu papasakojo deserto istoriją. "Australijoje jis yra numeris vienas. Dėl to beveik kilo karas tarp Naujosios Zelandijos Australijos, nes tiksliai nėra žinoma, kam jis priklauso",- kalbėjo tarp dviejų žemynų gyvenantis Ž. Grigaitis. Jis atskleidė, kad desertas labai populiarus šiltuoju metu laiku derinant jį su putojančiu vynu.

Renginiui įsisiubavus vyras pademonstravo, kodėl jam buvo reikalinga virtuvės šefo kepuraitė. Apvertusi didžiulį dubenį virš jo galvos, virtuvės šefė pademonstravo kremo standumą. Ant verslininko galvos nenukrito nė lašas.

Žymios balerinos, gyvenusios 18-19 amžiaus sandūroje, vardu pavadintas desertas svečių buvo įvertintas itin palankiai. "Tai nepakartojama", - sakė jie.

Renginyje apsilankė ir būrys gerų Ž. Grigaičio bičiulių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (97)