„Mąsčiau apie šį pirkinį ne vienerius metus, taupiau pinigus. Kuomet nusprendžiau, kad tam atėjo laikas, man paskambino geras draugas baikeris. Jis man pranešė, kad į Lietuvą atvyksta naujas „Vespos“ modelis“, - DELFI pasakojo žinoma moteris.

Vasario 26 dieną gimtadienį atšventusi A. Zacharevičienė norėjo šį pirkinį sau pasidovanoti šventės proga. Tačiau atsirado nenumatytų aplinkybių – moteris su savo sūnumi atsidūrė ligoninėje, užgriuvo įvairiausios bėdos.

„Teko nukelti dovanos atsiėmimą mėnesiui. Parduotuvės vadovas juokavo, kad užsisakiau motorolerį pati pirmoji, o atsiimsiu paskutinė. Bet štai jau mėgaujuosi vairavimo džiaugsmu, o laukimas atsipirko su kaupu. Lėkti su vėju neapsakomas malonumas, tave tai išlaisvina, išvalo mintis“, - savo pirkiniu džiaugėsi A. Zacharevičienė.

Agnė yra įsitikinusi, kad svajones žmonės susikuria patys ir nereikia laukti, kol kas nors jas išpildys. Moteris juokėsi, kad darbe prie durų išsirikiuoja jau mažiausiai penki motoroleriai. „Kolegos mėgsta greitį, be kamščių patenkame į „karštas“ vietas. Mano vaikas iš pradžių negalėjo patikėti tuo, kad įsigijau motorolerį, bet, kai pamatė jį kieme, pasakė, kad aš esu „kieta“, - juokėsi pašnekovė ir pridūrė, kad tik „Vespa“ nežada apsiriboti ir ateityje žada važinėti su čioperiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)