Šešerius metus kruopščiai savo mylimąjį slepianti Irūna tikina, kad nei ji, nei jis nenori viešumos. Negana to, ji neįsivaizduoja, kaip moteris gali susilaukti mažylio ir tuoj pat grįžti į sceną. Būtent dėl to pastarosiomis dienomis savo vestuvių planavimu užsiimanti Irūna ir praneša stabdanti savo karjerą.

„Viešumas... Daugeliui atrodo, kaip tai yra labai smagu, bet tai yra labai sudėtinga, – LNK laidoje „Bus visko“ kalbėjo Irūna. – Ypatingai tai trukdo susirasti ir antrąją pusę, nes vaikinų dėmesio būna įvairiausio. O aš juk esu ledkalnis, aš labai visus atstumiu. O ir šiaip man atrodo, kad kokteilį sau galiu ir pati nusipirkti.“

I. Puzaraitė scenoje jau daugiau nei dvidešimt metų, su mylimuoju ji jau šešerius metus, tačiau dar nė viename interviu ir nė viename renginyje jo nepristatė. „Aš noriu išrėkti, kad aš labai laiminga su juo, bet nebūtina. Aš noriu turėt tą mažą mūsų kamuoliuką, kuriame kartu ir gyvensime sau laimingi“, – kalbėjo dainininkė.

Interviu metu Irūna prisipažino, kad jai atrodo kiek keista ir kvaila, kad kai kurios jos scenos kolegės dažnai afišuoja savo asmeninį gyvenimą ir vis pristato tai vieną, tai kitą savo mylimąjį. Ji nori viską pasilikti sau: „Nemanau, kad pašalinis žmogus, kuris sužinos, kiek aš laiko draugauju su kažkuo, taps laimingesnis“.

Šeimą vasarą sukursianti atlikėja savo gyvenimo neįsivaizudoja be scenos, tačiau dar labiau neįsivaizduoja, kaip suderinti dainininkės karjerą ir šeimos pagausėjimą. „Aš nenoriu mesti savo karjeros, noriu padaryti pertrauką. Esu subrendusi šeimai. Noriu vaikų, noriu savo namų, – nusišypsojo Irūna. – Dūšia jaučia, kad aš dar grįšiu, nes aš esu gimusi muzikai ir scenai.“

Nuo ketverių pinigus uždirbanti I. Puzaraitė tikino, kad nėra ta moteris, kuriai reiktų vyro, kuris ją išlaikytų. „Tikriausiai net neįsivaizduoju tokio gyvenimo, nes niekada man taip neteko“, – prisipažino pašnekovė.

Neseniai su Mariumi Jampolskiu atsisveikino koncertą surengusi Irūna tikina bijanti stabdyti karjerą, nes tuomet, kai ji norės sugrįžti, gali niekas nebelaukti. „Čia ta blogoji pusė, kad nėra pastovumo, – apie darbą pramogų pasaulyje kalbėjo Irūna. – Nėra garantijų, kad tu iš to išgyvensi visą gyvenimą ir būsi reikalingas.“

Nuo mažumės pinigus uždirbanti moteris prisipažino, kad visuomet taupė. Anot jos, šiame darbe vieną dieną gali labai pasisekti, o kitą gali visiškai nieko neuždirbti. Laidoje ji kalbėjo, kad tikrai gali sau leisti daugiau nei leidžia, tačiau nenori išlaidauti, nes niekada nežino, kas bus toliau.

Marijampolėje, kurioje užaugo, turi įsigijusi butą. Ten ji ketina ir gyventi su būsimu vyru, kurti šeimos židinį. Vis dėlto kiek laiko truks ramybė ir kada moteris nuspręs grįžti atgal į sceną - nežinia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (360)