Paskutinį kartą I. Stasiulevičiūtė lanką suko pradinėje mokykloje, o T. Legenzovas su lanku susidūrė pirmą kartą. Pirmasis išbandymas projekto dalyviams – išsukti kuo daugiau lankų ant savęs. Antrosios užduoties metu dalyviams sukant lanką teko įveikti smagų kliūčių ruožą.

„Sportas yra neatsiejamas nuo mūsų veiklos. Fizinė ištvermė yra neišvengiamai reikalinga koncertų metu“, - kalbėjo I. Stasiulevičiūtė. - Tikrai neatsisakau ir nevengiu skaniai pavalgyti. O apie kažkokias dietas negalėčiau papasakoti ir duoti patarimų. Kol kas mano medžiagų apykaita yra labai palanki šiam pomėgiui (valgymui – DELFI). Šiuo metu dalyvaujame kulinariniame projekte, bet visiškai netrukus nustebinsime savo klausytojus nauju pasirodymu ir nauja daina“, - gerbėjams žadėjo I. Stasiulevičiūtė.

„Daug girdime, kad tie, kurie prižiūri savo kūną yra „tuštybės mugė“. Jei norite sveiko proto, švarios sielos, sveikas kūnas yra būtinybė. Sportuoti kiekvienam yra būtina“, - tikino T. Legenzovas, į projekto „ŠarkA“ gretas įsiliejęs dalyvaudamas „Chorų karuose“.

„Tai buvo vienas iš tų žmonių, kuris rodė didžiausią iniciatyvą. Ir mes su Gintare juokaujame, kad išsirinkome tokį patį kaip pačios“, - pagyrų naujokui negailėjo Ieva.

„Abu lankų sukimo varžybų dalyviai stengėsi perprasti pateiktas užduotis, bandė įvaldyti lankų sukimo meną ir įveikti vienas kitą. Tačiau vis tik Ievos moteriškas gebėjimas subtiliai, grakščiai ir tolygiai sukti lanką paėmė viršų. Tai visiškai nenuostabu, kadangi šios treniruotės labiau subalansuotos moterims – jos ne tik formuoja gražų liemenį, didina ištvermę, stiprina viso kūno raumenis, bet ir efektyviai dailina visas moterų problemines kūno zonas“, - sakė sporto ir sveikatingumo klubų „Impuls“ vyr. treniruočių trenerė Ieva Juknytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)