„Daugelis jūs žinote, kas yra Donny Montell? Taip, seksualus vyrukas, kuris į Stokholmą nuvyko su Bieber‘io šukuosena, privertė kiekvieną merginą seilėtis, o tada nusprendė, kad tai bus geresnė idėja“, – į nuotrauką, kur Donatas pasipuošęs garbanotų plaukų šukuosena, rodydama teigė Agnė.

Mergina sarkastiškai pašiepė ir tai, jog Donatas Montvydas Eurovizijoje dalyvauja kaskart, kai tik išmoksta naują akrobatinį judesį. 2012 metais jis Europą mėgino pakerėti „suktutu“, o šiemet – salto dūmų apsuptyje.

Apžvelgdama oficialų Donny Montell vaizdo klipą ji atkreipė dėmesį net į menkiausias detales ir Donatą pavertė „tikru lietuviško vyro idealu“ , o dainos klipą – filmuku apie svarbiausias lietuviškas tradicijas. „Taip pat klipe vaizduojama populiari lietuviška tradicija iš laimės į orą mėtyti popkornus. Anksčiau mėtydavome kalafiorus, tačiau pašokus kainoms ėmėme naudoti seną popkorną, kurį randame po rūbais apsilankę kino teatre“, – šypsosi vlog‘o autorė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (214)