„Pamėginau išsiaiškinti, koks yra gelbėtojo darbas ir įsitikinau, kad tikrai sunkus ir pavojingas“, – DELFI vos pasibaigus tiesioginiam eteriui kalbėjo Ignas.

I. Krupavičius savo draugus bei gerbėjus socialiniame tinkle išgąsdino nuotrauka, kurioje įsiamžino kraujuotu veidu. DELFI televizijos laidų vedėjas pasakojo, kad sužalojimus patyrė bandydamas užlipti ant gelbėtojų vandens motociklo.

Gal ant bangų šokinėti yra atrakcija, kupina adrenalino, tačiau tas įlipimas yra sudėtingas. Na, gal man, nes ant vandens motociklo sėdėjau pirmą kartą. Bangos verčia, bandžiau užlipti ir motociklą vertė atgal, o aš visu veidu tiesiai trenkiausi į vairą“, – įvykį apibūdino Ignas.

Pasidomėjus, kaip jis jaučiasi po įvykio, šis šyptelėjo, kad sąmonės neprarado. „Dabar šaldau sužeistas vietas ledukais ir važiuoju į ligoninę, greičiausiai siūti nereikės, nors yra keliose vietose prakirtimai, bet tikiuosi išvengti siūlių. Tikiuosi, dantys neišsimušė, viskas vietoje“, – nusijuokė Ignas.

Gera nuotaika spinduliuojantis I. Krupavičius šyptelėjo, jog „susitvarkys reikalus ir lėks ruoštis rytdienos laidai“.

Beje, tiesioginę laidą iš Palangos Ignas Krupavičius baigė vesti su pleistru ant kaktos.

Ignas Krupavičius

„Šiek tiek kraujo nuleisti visada pravartu. Šiokia tokia nelaimė. Šiek tiek sunku kalbėti, tinsta lūpa“, – vos išbridęs iš bangų tiesioginiame LRT eteryje kalbėjo I. Krupavičius.

Tris dienas naujienas iš Palangos pranešiantis Ignas ketvirtadienio rytą žada muzikinių staugmenų su Donatu Montvydu bei kitais atlikėjais, o penktadienį „Labas rytas, Lietuva“ ketina tarti iš dangaus. „Jei ryšio nebus, tai labas rytas pasakysiu nusileidęs, bet jei viskas gerai, šeštą ryto mane „išmes“ iš lėktuvo, – pasakojo Ignas ir pridūrė. – Tikiuosi, su parašiutu.“

Papildyta 11:13 val.

DELFI žiniomis, į ligoninę nuvykusiam Ignui vis dėlto teko išgirsti liūdnas žinias, medikams teko siūti žaizdas.

„4 smagūs dygsniai“, – po medikų apžiūros ir trumpos procedūros šypsojosi Ignas.

Ignas Krupavičius
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (232)