Garsiai pasijuokti iš šmaikščiai perteiktų didžiausių metų fiasko atvyko Milisandra Kvaraciejūtė-Radzevičienė, kurios vyras, grupės „Patruliai“ narys Algirdas pasirodė scenoje, jo kolega – Juozas Butnorius su žmona Gražina, legendinis dainininkas Steponas Januška su žmona Rima, atlikėjas Deividas Bastys su žmona Agne, Linas Vaitkevičius su žmona Rūta, Petras Gražulis su dukra Monika, Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas, politikė Vilija Blinkevičiūtė, Mantas Kalnietis ir kiti.

Ant scenos įteikti apdovanojimų lipo ir seniai matytas Antanas Nedzinskas, ir verslininkas Antanas Bosas, ir Radži, kuris žiūrovams dar ir padovanojo pasirodymą.

Pasirodymus pristatė Marius Jampolskis, Inga Valinskienė, Violeta Mičiulienė, Natalija Bunkė, Laurynas Suodaitis, Arvydas Martinėnas-Vudis su grupe „DAR“, Deivis Norvilas ir daugelis kitų.

„Auksiniai svogūnai“ televizijos žiūrovams žinomi jau daugiau nei du dešimtmečius.

Tradiciškai čia suskaičiuojami visi ryškiausi pastarojo meto skandalai, o jų veikėjai parodomi „svogūniškoje“ šviesoje. Pro apdovanojimų rengėjų akis nepraslysta nė vienas atgarsio visuomenėje sulaukusio įvykio herojus, nė vienas nusikalbėjimas ar nuėjimas į šoną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją