Laidoje „Nuo...iki...“ žinoma moteris pasakojo, kad sužlugus kavinės verslui Šiauliuose, ji įklimpo į skolas, siekiančias beveik 100 tūkstančių eurų. Dar vieną smūgį moteris patyrė iš antruoju vyru tapusio mylimojo Kirilo. Sutuoktinis atsisakė padėti Monikai atsikratyti skolų po bendro verslo, todėl Monika liko viena.

„Jei būčiau turėjusi atsvarą iš savo antrosios pusės, tai gal aš ir nebūčiau sužlugusi ir dar šiandien dirbusi ten ir klestėjusi. Sėkminga mano vyro ranka buvo prie to pridėta. Jis nevyriškai mane paliko su visomis skolomis. Jo žodis buvo: tavo verslas, tu ir kapstykis“, – laidoje pasakojo M. Katunskytė.

Žymiai moteriai neliko nieko kito, kaip vykti uždarbiauti į Angliją, plauti tualetus, dirbti kambarine, fabriko darbuotoja. M. Katunskytė pasakojo, kad prieš tai mokėjo tik mikrofoną rankoje laikyti, o ne pirštines ir valymo priemones, tad pradžia buvo neįtikėtinai sunki, daug ašarų išlieta. Ištverti padėjo tik pokalbiai su mama, o neretai ir alkoholis.

Dainininkę lydėjo apkalbos, iš jos juokėsi dėl neva šitaip pasibaigusios atlikėjos karjeros ir smerkė dėl Lietuvoje paliktų vaikų. Tiesa, dabar M. Katunskytė juodais vadinamų darbų nebedirba. Moteris moko vaikus dainavimo ir koncertuoja.

Nors likimas pateikė moteriai daug skaudžių smūgių, tačiau pagaliau atseikėjo ir laimės: jau kurį laiką M. Katunskytės širdis užimta. Tiesa, atlikėja nenoriai pasakoja apie savo mylimąjį, nes baiminasi pavydo ir apkalbų.

„Susiradau tikrai labai gerą, puikų žmogų. Mes labai gražiai bendraujame ir gyvename. Ką Dievulis davė ir drėbtelėjo už mano visas ašaras“, – laidoje kalbėjo M. Katunskytė.

Moteris neslėpė, kad naujas mylimasis puikiai sutaria ir su jos pirmuoju vyru bei myli jos vaikus kaip savus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)