N. Šiaudikytė teigė, kad už darbą scenoje ji savo mylimajam moka tokius pat pinigus kaip ir kitiems šokėjams. „Tikrai Tomo neišnaudoju ir moku jam už tai, kad jis šoka scenoje (juokiasi). Jis dirba savo darbą, o šoka ne tik su manimi. Jei mano draugas įkurtų savo verslą ir aš pas jį dirbčiau, norėčiau gauti atlygį. Tomas labai talentingas šokėjas, ant scenos mes ir flirtuojame“, - DELFI kalbėjo mergina.

Neringa Šiaudikytė ir Tomas Uroška

Neringa pasakojo, kad nespėja galvoti ir apie muziką, ir apie vadybos reikalus. Mergina neprieštarautų, jei vadybos imtųsi jos mylimasis: „Dainuoti ir užsiimti vadyba man vienai yra labai sunku. Norėčiau koncentruotis vien tik į muziką. Kuomet galvoju, kaip norėčiau atrodyti scenoje, kuo pasipuošti, paprašau ir Tomo įsitraukti į procesą. Draugystės pradžioje dėl darbo kartu kildavo sunkumų, bet dabar viskas gerai.“

Neringos Šiaudikytės koncertas klube "PORT night club by BarBar'a"
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)