Ko gero, ne vienas, išgirdęs, jog buvusi grupės "ŠarkA" narė žengia į verslą, žiūrėjo skeptiškai ir netikėjo, jog ši iš pirmo žvilgsnio trapi pramogų verslo gėlelė pasieks verslo aukštumų.

Tačiau prieš metus grožio studiją atidariusi K. Ivanova į skeptikų apkalbas nekreipė dėmesio. Ji ryžtingai ir užtikrintai siekė savo užsibrėžtų tikslų. Ir štai, po metų ji jau ruošiasi pakviesti į antrojo savo grožio salono atidarymą. Tuo pat metu Kristina sėkmingai vadovauja renginių organizavimo įmonei bei prodiusuoja kitus atlikėjus.

Kaip K. Ivanova viską spėja?

„Versle niekada nebūsi vienas. Už mano užnugario yra komanda, kuri taip pat labai daug dirba. Viena nieko nedarau. Turiu puikią komandą, kuri atsakinga už savo darbo specifiką. Todėl mes taip sėkmingai ir judame pirmyn“, - DELFI portalui prisipažino antrojo salono atidarymui besiruošianti Kristina.

Kristina Ivanova

Antroji jos grožio studija bus pačiame Vilniaus centre ir skirta žmonėms, kurie gyvena greitą dinamišką gyvenimą.

„Ji bus skirta tiek vyrams, tiek moterims, kuriems reikia paslaugų šią minutę - dabar. Noriu, kad centre grožio studija būtų pakeliui skubant į darbą, susitikimus ar vakarėlius. Klientės galėtų sau leisti kelis kartus per dieną keisti įvaizdį ir į susitikimus eiti su vienokia šukuosena, į vakarėlį - jau atrodančios kardinaliai kitaip“, - pasakojo K. Ivanova.

Tiesa, sėkmingą verslininkės karjerą pradėjusi mergina prisipažįsta, kad ji neturi tikslo puikuotis pelningos verslininkės vardu.

„Ne dėl to tai darau. Taip aš tiesiog realizuoju save“, - užtikrino ji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (159)