„Ateina periodas, kai gali sulaukti neblogo apdovanojimo iš likimo. Darbo ir karjeros ambicijų visuomet norėsi daugiau negu kiti, todėl gali šiek tiek nukentėti asmeninis gyvenimas. Jūsų stiprioji pusė yra saviraiška per karjerą, darbą. Turi labai stiprią politiko liniją. Tapsi įmonės vadove, po to prijaučianti kokiai nors partijai. Labai tiktų vadovaujantis, politinis arba partinis darbas“, - nuo pat pirmų susitikimo akimirkų, dėliodama kortas ant stalo, kalbėjo V. Budraitytė.

Anot astrologės ir būrėjos, po Liūto ženklu gimusi Simona nėra tipinė jo atstovė. „Niekada nesėdėsi prie pečiaus. Liūtės mėgsta puošti aplinką, jos tingi dirbti. Jeigu būtum tipinis liūtas, būtum su piršto storumo auksine grandinėle ir geltonais plaukais kaip visos pupytės, – sakė ji.

Astrologė teigė, kad partnerystė su birželį gimusiu Jonu yra tobula. Jos teigimu, greta meilės Simonai visuomet bus ne mažiau svarbu ir sėkminga karjera: „Būsite žmona, mama, o nuo 27-erių apsispręsite, kur norite save realizuoti. Darbas, darbas, karjera, šlovė. Gali būti, kad uždirbsite daugiau ir už savo vyrą. Gali būti, kad ir savo aplinkoje jau dabar esate labai žinoma“.  

Kortos jai žadą labai ilgą gyvenimą, tačiau ji rekomenduoja dainininkei rinktis sveikesnį gyvenimo būdą. „Gali būti, kad keisite savo gyvenseną. Pradėsite lankyti intelektualų klubus“, - kalbėjo V. Budraitytė.

Savo prekinį drabužių ženklą „Nunu“ įkūrusi Simona pasiteiravo, kaip klostysis jos verslo reikalai. „Jūs neturėjote nustebti, kad jums taip pasiseks. Ką darysit ateityje, viskas seksis. Apskritai, jūs turite mago savybių. Jūs ką sufantazuojate, jums taip ir įvyksta“, – kalbėjo V. Budraitytė bei patarė atkreipti dėmesį į balandžio-gegužės mėnesius.

Vėžio ženkle gimęs Jonas, anot astrologės, sėkmingas žmogus, savo sėkmę atsinešęs iš praeito gyvenimo: „Savo žinomumą jis pelnė per jautrumą. Kortos rodo, kad jis menininkas. Panašu, kad ir praeitame gyvenime jis darė kažką panašaus. Galėjo būti pagrindinis rūmų koncertmeisteris. Jis taip pat turi labai gerą žinomumo liniją. Bus arba jau yra labai populiarus. Gali būti, kad ankstesniame gyvenime jūs buvote vyras ir žmona“. Kaip sakė Vaiva, šių dviejų pramogų pasaulio atstovų santuoka yra išties stipri: „Gal yra ir skraidančių lėkščių, bet tai yra šeima. Tai normalu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)