Mergina savo džiaugsmu pasidalijo su naujienų portalu DELFI.

„Labai jų laukiau, tėčio nemačiau bene metus laiko. Nors kasdien kalbamės per „Skype“, tačiau labai jų ilgiuosi, nebetveriu savame kailyje“, – džiūgavo mergina.

S. Milinytė pasakojo, kad tėvų sutikimui paruošė daug staigmenų. Namuose pakabino iškabą „Welcome home“ (liet. Sveikį sugrįžę namo), nupirko Amerikos vėliavos spalvų karolius, kuriais padabins atvykusius paviešėti mamą ir tėtį. Viena gerai Los Andžele žinoma kepykla – didelė S. Milinytės gerbėja – taip pat savo kepiniais ruošiasi nustebinti atvykusius tėvus.

„Kai kepyklėlė sužinojo,kad atvyksta mano tėvai, parašė, kad ir ji nori prisidėti prie jų sutikimo. Gavau laišką, kuriame sakė, kad laukčiau siuntinuko su dovanomis tėvams. Ši kepykla nuolat mane lepina savo gardumynais, tai jų dėmesys atvyksiantiems tėveliams mane nustebino“, – sakė dainininkė.

S. Milinytė

Dainininkė pasakojo, kad jos tėvai nežino, kiek dėmesio ji susilaukia gyvendama Los Andžele,todėl ir tai jiems bus gana didelė staigmena.

„Smagu, kad pirmą kartą savo jėgomis ir išlaidomis galiu nustebinti tėvus. Džiaugiuosi, kad gyvenu savarankiškai, pati galiu padengti visas buities išlaidas. Tėvų viešnagei esu suplanavusi daug veiklos. Gavau keturis VIP pakvietimus turui po „Universal studios“, nes ten nufilmuotas vienas mano video klipų. Planuojame apsilankyti ir NBA „Clippers“ krepšinio varžybose“. Kad tik viską suspėtume...“ – DELFI pasakojo mergina.

S. Milinytės tėvai Amerikoje

„Tėvelius pasiėmiau iš oro uosto, taip smagu, paplepėjom, pabuvom pasakiškai! Ryte nustebino nuostabus „Papillon International Bakery“ kepyklos siurprizas - tiek daug skanumynų privežė. Dar marškinėlių ir kepurių gavome! Buvo labai smagus rytas ir popietė!
Šiandien apvaikščiojom apylinkes, apžiūrėjome viską. Esu be galo pasiilgusi savo tėvelių kaip ir jie manęs! Jie yra labai laimingi ir sužavėti kaip aš čia įsikūriau“, – džiaugsmo neslėpė S. Milinytė

Paklausta apie tolimesnius karjeros planus mergina sakė, kad apie tai kolkas šnekėti negalinti.

„Šiuo metu apie savo karjeros planus kalbėti dar negaliu, bet patikinu, kad greitai sulauksite naujienų. Be to, kitą mėnesį grįšiu aplankyti Lietuvos“, – sakė S. Milinytė.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)