Pasveikinti vakaro kaltininkų šia gražia proga atvyko atlikėja Kristina Ivanova su „Magnit“ mergaitėmis, Ingrida Kazlauskaite, aktorė Gražina Baikštytė, žurnalistės Jolanta Svirnelytė, Karolina Liukaitytė, prodiuserių Skaisgirių šeima, TV laidų vedėja bei kulinarinių knygų autorė Beata Nicholson ir kt.

Į renginį taip pat atvyko ir radijo laidų vedėja Daiva Tamošiūnaitė. Ją atlydėjo geras bičiulis, operos solistas Deividas Staponkus. Apie plastines operacijas neseniai prabilusi D. Tamošiūnaitė vakarėlyje spinduliavo jaunyste ir pasitikėjimu. 

Žavingai moteriai buvo atlikta pilvo, šonų ir žąstų lazerinė lipolizė. Po šios procedūros D. Tamošiūnaitė dabar puikavosi dailia figūra.

Jai taip pat buvo atlikta ir akių vokų pakėlimo operacija, veido patempimas, botulino injekcijos, lazeriu šalinti veido kapiliarai.

Vakarėlio akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (403)