Pristatomas dar 2009 metais filmuotas, šiandien praktiškai studentiškai atrodantis klipas „Kaip Juozas Daliai pyragėlius kepė“.

Šiek tiek jaunesni, šiek tiek gražesni, šmaikštūs ir kiek nevykę aktoriai: Gintaras Rinkevičius, Juozas Statkevičius ir Dalia Ibelhauptaitė.

Improvizacija S. Sondheimo miuziklo motyvais prieš septynerius metus.

Stebėdami šį, jau praktiškai istorinį, įrašą, spektaklio kūrėjai prisiminė, kokį ažiotažą tuomet kėlė ne viena „Svynio Todo“ reklama, kaip ir klipe Stiklių gatve su kruvinu maišeliu einantis Juozas.

„Bohemiečiai“ visuomet garsėjo savo drąsa ir nonkonformizmu, kurie juos visuomet išskirdavo iš minios. Ir net jei, atrodytų, netolimoje praeityje – 2009 metais – trijulės kūrybiniai sprendimai galėjo kelti pasipiktinimą ar diskusijas, šiandien į viską galime žvelgti tik su šypsena veide. Dar daugiau, - anuomet toks baisus ir šventvagiškas atrodęs miuziklas gana greitai tapo vienu mylimiausių kada nors sukurtų „bohemiečių“ darbų.

Spektaklio akimirkos - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)