Palangoje ant scenos merginos lipo trise: Katažina Zvonkuvienė, Natalija Bunkė ir Liepa Norkevičienė. Vos scenoje pasirodžiusios atlikėjos sukėlė tikrą gerų emocijų audrą. Ir nors paplūdimyje geru oru ir saule besilepinę poilsiautojai neskubėjo į koncertą, punktualiai scenoje pasirodžiusias atlikėjas sutiko nedidelis gerbėjų būrys, tačiau netrukus kavinė ėmė pilnėti.

„Pop Ladies“ Palangoje surengė išties „stogą kilnojantį“ koncertą: po kiekvienos dainos mielai bendravo tarpusavyje, ragino publiką padėti joms dainuoti pritartiant aplodismentais ir mielai šmaikštavo dalydamos geras emocijas. Publika joms atsidėkojo gausiais plojimais, šypsenomis, o mažosios klausytojos be perstojo šoko ne tik aplink atlikėjas, bet ir pačioje scenoje.

Po vienos dainos, kurios metu ne kartą nuskamba žodžiai, kad „nieko nesinori“, merginos tarpusavyje ėmė plepėti. „Sunku patikėti, kad nieko nesinori“, – šmaikštavo viena, atsisukusi į Nataliją. „Na, po praeito savaitgalio tikrai nesinori nieko“, – su šypsena veide atsakė N. Bunkė (praėjusį savaitgalį buvęs N. Bunkės mylimasis įsilaužė į jos namus ir puolė degint daiktus – DELFI). Šmaikštaudamos merginos Natalijai pasiūlė naujos meilės paieškoti Basanavičiaus gatvėje.

"Pop Ladies" koncertas Palangoje

Koncerto metu nebuvo pamiršta ir džiugiausia grupės naujiena – Katažinos nėštumas. Kalbos apie tai, kad Katažina su vyru Deivydu laukiasi pirmosios atžalos, pasklido dar visai neseniai. Abiems tai bus pirmasis kūdikis. „Deivydas yra nuostabus kompozitorius, vyras ir tėtis“, – negailėjo komplimentų Katažina. Išties pati Katažina, rodos, šįvakar švytėjo kaip niekad.

Pertraukėlės metu su DELFI kalbėjusi Katažina prisipažino, kad gandrai jos šeimą aplankys dar negreit, metų pabaigoje, tačiau jau dabar ji stengiasi lėtinti tempą. „Pažiūriu grafiką, jau ne visur važiuoju, dažniau vyksta Anžela“, – tikino K. Zvonkuvienė nors pridūrė, kad jaučiasi tikrai gerai.

Pasidomėjus, ar jau greitai Katažina visą savo laiką skirs tik sau ir artėjančiai motinystei, ši patikino, kad vasarą scenoje ją dar turėtume matyti, tačiau rudeniop gerbėjus pasieks žinia, jog daro pertrauką ir išeina motinystės atostogų.

Katažinos motinystė „Pop Ladies“ grupei neturėtų sudaryti sunkumų. Grupėje dar dainuoja ir Anžela Adamovič. Kaip anksčiau yra pasakojusi grupės lyderė Natalija, grupėje yra keturios-penkios merginos, tačiau jos dažniausiai koncertuoja trise, tad vis pasirenka, kur ir kam važiuoti.

Koncerto akimirkos – nuotraukų galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (290)