J. Basanavičiaus gatvėje esančiame klube koncertavęs vyras DELFI sakė, kad į pajūrį sezono metu atvyksta tik koncertuoti. Poilsį vyras mieliau renkasi rugsėjo mėnesį, sumažėjus atostogautojų srautui.

„Į pajūrį aš tik atvažiuoju, atidirbu ir išvažiuoju. Prie jūros šiemet gal tik vieną sykį pavasarį buvau, – sakė R. Cicinas. – Prie jūros su šeimyna atvažiuojame sezono pabaigoje, kai čia būna mažiau žmonių. Arba prieš darbo įkarštį išlekiame į užsienį, kur garantuota saulė ir šilta jūra.
Dažniausiai mes ilsimės rugsėjo mėnesį“.

Viename iš Palangos naktinių klubų antradienio vakarą koncertavęs R. Cicinas naujienų portalui DELFI sakė, kad darbų sezono metu tikrai nestinga. Vyras ne tik koncertuoja, tačiau ir nemažai laiko praleidžia kurdamas naujus kūrinius, plušėdamas įrašų studijoje.

„Gyvenu gerai, dirbu labai daug. Kaip ir visiems atlikėjams, taip ir mums – pats darbymetis. Dar yra numatyti koncertai vestuvėse, jubiliejuose – ne tik pajūryje“, – pasakojo dainininkas.

Paklaustas, be ko neįsivaizduoja savo vasaros, Rytis vienareikšmiškai įvardijo Palangos pagrindinę gatvę ir, žinoma, Baltijos jūrą.

„Vasaros neįsivaizduoju be jūros ir J. Basanavičiaus gatvės Palangoje. Tačiau nebūtina važiuoti į pajūrį, galima atostogauti ir kur nors ramiau – kiekvienas žiūri pagal savo kišenę ir poreikius. Vieniems reikia triukšmo ir naktinio gyvenimo, kitiems – ramybės prie ežero, – kalbėjo pašnekovas. – Man asmeniškai reikia ramybės, meškerės, kad su valtele iš ryto galėčiau išplaukti pažvejoti. Nemėgstu aktyvaus poilsio ir triukšmo.

Jei tik pavyksta poilsį suderinti su koncertų maratonu, į tokias atostogas Rytis Cicinas leidžiasi 2-3 kartus per vasarą. Paaiškėjo, kad dainininkas yra didelis žvejybos gerbėjas, tačiau patikino, kad tuo užsiima tik megėjiškai.

„Kada yra galimybė, visąlaik važiuoju žvejoti. Per vasarą 2-3 kartus keliauju į Sartus. Nesu toks jau didelis profesionalas, žvejoju megėjiškai, mėgstu „parelaksuoti“ su meškere. Tai puikus būdas atsijungti nuo šurmulio, judėjimo: atsikėlus ryte su valtele paplaukioji, pažvejoji, o vakare išsikepi mėsytės“, – apie pomėgį žvejoti pasakojo Rytis ir pridūrė, – bet dideliais laimikiais pasigirti negaliu. Šis užsiėmimas yra ramiam laiko praleidimui“.

Daugiau R. Cicino koncerto akimirkų - DELFI nuotraukų galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (618)