"Teko girdėti, jog Agnė Jagelavičiūtė vienoje radijo laidoje minėjo, jog išvadinau ją k***a, d****e, d***e, nesveika ir kad vartoja narkotikus! Šizofrenija ar absurdas?! Visų pirma, niekad sau neleisčiau vadinti besilaukiančios moters tokiais niekam tikusiais epitetais ir kaltinti tokiais poelgiais... 

Galiu kreiptis į advokatus, bet ar noriu, kad būsimą mamą tąsytų per teismus? Vertėtų susimąstyti ir rūpintis vaikelio sveikata, kambarį įkurinėti, rinkti kraitelį... Hormonai! Nėštukės piktos ir pavojingos būna (P.S. Iš vienintelio mano posto (liet. pasisakymo - DELFI)  matot - manęs niekas neįžeidė, tiesiog išsakiau savo nuomonę kaip ir stilistė A. Jagelavičiūtė, tik kiek kultūringiau). Gražaus vakaro", - socialiniame tinklalapyje rašė O. Pikul-Jasaitienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (480)