Susisiekus su dainininke O. Pikul-Jasaitiene, paaiškėjo, kad ši nuotrauka buvo daryta ankstesniais metais.

„Oi, tikrai ne, mums tik savaitė, dar per anksti kažkur važiuoti. Simas visą laiką būna su mumis. O nuotrauka veikiausiai buvo daryta praėjusiais metais“, – patikino moteris.

Dainininkės Oksanos Pikul-Jasaitienės ir krepšininko Simo Jasaičio namai prisipildė vaikiško klegesio. Grupės „Naujos pupytės“ lyderė pagimdė. Praėjusio antradienio popietę porai gimė sūnus. Jam Jasaičiai davė Dominyko vardą.

„Su Simu turėjome susitarimą: jeigu gims mergaitė, duosime mano sugalvotą vardą, jeigu berniukas – jo. Vyrui neprieštaravau, nes Dominyko vardas man patiko. Be to, pamačiusi sūnų, supratau, kad vardas jam tinka“, – DELFI sakė Oksana.

Praėjus savaitei laiko nuo sūnaus gimimo Oksana jaučiasi puikiai. Kaip ji pati sakė, tik dabar pradėjo atsakinėti į visų siųstus sveikinimus.

„Mano telefonas „sproginėjo“ nuo skambučių ir SMS žinučių. Tik dabar pradėjau visiems siųsti padėkas, atsakyti į skambučius, – pasakojo moteris, – žinote, pirmoji savaitė buvo nelengva – reikia keltis, maitinti, užmigdyti vaikelį“.

Anot O. Pikul-Jasaitienės, Simas – puikus tėtis: „Simas yra tikras tetis. Jis jau turi patirties, todėl drąsiai ima sūnų į rankas, keičia papmersus, užmigdo. Jis tikrai man daug padeda“.

Pirmoji savaitė, pasak Oksanos, lengva nebuvo. Nebuvo lengvas ir gimdymas.

„Žinokit, lengva tikrai nebuvo, bet kai tau padeda kūdikį ant krūtinės, viskas aplink išnyksta. Gimdymas buvo sunkus, bet ištvėriau, gal ne visos tokios pakančios skausmui...“, – svarstė moteris.

Šviežiai „iškepta“ mamytė sūnų maitina krūtimi. Dainininkė naujienų portalui DELFI sakė, kad pirmagimis netruko parodyti savo charakterio: „Buvo visko – ir ramių naktų, ir daug ašarų. Sūnus jau demonstruoja savo charakterį“.

Paklausta, ar pirmagimį Dominyką augins pagal griežtą režimą, Oksana sakė kol kas šeima gyvena sūnaus diktuojamu režimu. Neilgai trukus Jasaičių šeimyna išsikraustys gyventi į Italiją, kur kitą sezoną Italijos krepšinio ekipai „Orlandina Basket“ atstovaus ir Simas Jasaitis.

„Kol kas gyvename sūnaus ritmu – keliamės ir maitiname, kai keliasi jis. Tačiau ilgainiui manau, norėsime įvesti giežtesnę dienotvarkę“, – sakė ji. - Kada tiksliai vyksime gyventi į Italiją, dar nežinome. Aišku tik tai, kad važiuosime visi kartu. Galbūt Simas nuvyks pirmas, kad surastų mums būstą".

Daug keliavusi O. Pikul-Jasaitienė sakė, kad Italijos kultūra bei maistas, jai patinka.

„Sužinojusi, kad kraustysimės gyventi į Italiją, aš labai apsidžiaugiau. Italų kultūra ir maistas - man artimi. Žinoma, gąsdina, kad vaikelis - dar labai mažas, tačiau su mumis vyks ir mano mama, todėl pagalbos nepritrūksime, - kalbėjo pašnekovė.

Krepšininkas S. Jasaitis kartu su žmona Oksana ir sūnumi Dominyku gyvens mažame Sicilijos miestelyje - Kapo d'Orlando.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (326)