Klasikinio stiliaus baldai, daug baltos spalvos, jaukūs užtiesalai, įrėmintos vaikystės nuotraukos, puošiančios sieną – tai Agnės namai. Reportažo metu A. Jagelavičiūtė pravėrė ir savo spintą su daugybe batelių, rankinių ir drabužių. Tiesa, tai veikiau ne spinta, o milžiniška drabužinė su daugybe baltos spalvos lentynų, kuriose kruopščiai saugomas stilistės garderobas.

Šį kartą Agnė buvo kaip niekad atvira – filmavimo kameras įsileido ne tik į mažojo sūnelio kambarį bei parodė sauskelnių stalčių, bet įsileido ir į vonios kambarį. Beje, kas kartą, rodydama vis kitą namų kampelį, ji atskleidė ir pikantiškų detalių apie save: „Esu vonios maniakė. Ne tų procedūrų, kur tepliotis kremais, tačiau aš guliu vonioje kasdien, tiksliau ir ryte, ir vakare. Aš nesinaudoju dušu, man geriau vonia. Net jei skubu kur nors, vis tiek spėju prisileisti vonią ir joje nusiprausti“.

„Stiliaus ikona“ tituluojama Agnė pravėrė ir savo šaldytuvą. „Valgau riebią mėsą, nes manau, kad gyvenime negalima visko atsisakyti. Be to, neišgyvenčiau nė dienos be kiaušinių, juos valgau kasdien, kaip ir majonezą. Kaip kiaušiniai be majonezo?“ – retoriškai klausė moteris.

Lieknas kūno linijas išsaugojusi moteris prisipažino, kad tai, jog ji neriboja savęs atidariusi šaldytuvą, nereiškia, kad jos gyvenime negalioja jokios taisyklės. „Valgau viską, bet tik iki dvyliktos valandos. Pusryčiams galiu valgyti kiaušinius su majonezu, kumpį. Bet, kaip ir sakiau, tik iki dvyliktos valandos“, – tvirtino Agnė prisipažindama, kad meilės sportui iki šiol nespėjo pajusti ir vis viliasi, kad masažai turi tokią pat galią kaip ir sporto salė.

Reportažo metu A. Jagelavčiūtė parodė ir savo miegamąjį. „Štai lova, kurioje telpame visi trys, Gal kažkada tilpsime ir keturiese, – šyptelėjo Agnė, tačiau į klausimą, ar jau planuoja šeimos pagausėjimą, ji atsakė griežtai. – Nė už ką dabar nenorėčiau būti nėščia. Jaučiuosi užsidirbusi teisę pailsėti. O antrasis vaikelis bus tada, kada Dievas duos.“

Po mėnesio draugystės susižadėjusi pora, Agnė ir Mantas, augina sūnelį Leoną, kuris pasaulį išvydo praėjus dešimčiai mėnesių po jų vestuvių. „Aš noriu nebebūti viešu asmeniu. Ne šiandien, gal ne rytoj, bet noriu, kad mano gyvenimas toks būtų. Savo kelio, daugiau ar mažiau, viešumoje aš nuėjau“, – baigiantis reportažui tikino A. Jagelavičiūtė.

Apie savo santykius ir asmeninį gyvenimą per daug neatviraujanti moteris šįkart neslėpė, kad niekuomet neieškojo vyro, turinčio daug pinigų, daug vertingiau jai buvo žmogus. Anot jos, tik sutikusi savo vyrą Mantą ji atrado save, tad viskas, ką ji turi dabar ir ką ji yra pasiekusi, yra tarsi ir Manto pasiekimas, net būtent jis padėjo Agnei sužydėti visomis spalvomis.

Kelis šimtus moterų graudinęs ir juokinęs reportažas baigėsi pačios Agnės pasirodymu scenoje. Per keliokika minučių ji pristatė pagrindines šiltojo sezono mados tendencijas ir pakvietė moteris dar nesiskirstyti, o pažiūrėti filmą „Erelis Edis“. „Tai filmas ikonoms, tokioms, kokios esate jūs, tokioms, kurios niekada nepraranda ryžto“, – su šypsena veide šimtams moterų kalbėjo Agnė.

Šiltojo sezono tendencijas pagal Agnę Jagelavičiūtę rasite paspaudę čia!

Vakaro akimirkos – nuotraukų galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (191)