„Esu didelis adrenalino mėgėjas. Jei ne scenoje, tai kitur man reikia pasikrauti aštrių pojūčių. Todėl aš ir mėgstu motociklus, greitį, aukštį. Tada aš atsigaunu, - DELFI pasakojo primarijus N. Juška, savaitgalį sulaukęs T. barščio kvietimo nuvykti su juo prie jūros.

Nepaisant lietingo oro, N. Juška nusprendė turiningai išnaudoti savo laisvadienius. „Nuvažiavau į Kauną, o iš ten į pajūrį su kompanija skridome Tautvydo sraigtasparniu, - įspūdžiais dalinosi baleto artistas. - Sraigtasparnį į pajūrį skridau pirmą kartą. Skrendant į Palangą buvo labai blogas oras – lijo, stiprus vėjas sraigtasparnį mėtė į šonus. Bet kai nusileidome kurorte, oras jau buvo fantastiškas“.

N. Juška pajūryje planavo praleisti vieną dieną, tačiau dėl smagios kompanijos ir saulėtų orų nusprendė likti Palangoje dar kelias dienas.

„Skridome vienai dienai, bet pasilikome iki Joninių. Važinėjome su vandens motociklais, keturračiais, pasikaitinome pirtelėje ant jūros kranto, trumpiausią metų naktį deginome Joninių laužus, - DELFI pasakojo Nerijus. - Savo kompanijoje turėjome ir Joną – pas mus su žmona ir krepšininkų komanda atvyko tą savaitgalį pajūryje kaip tik vestuves šventęs Jonas Valančiūnas. Nuostabiai praleidome laiką.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)