„Su rūbeliais einame į lauką, kai būna šiek tiek šalčiau rudeniop“, - laidoje sakė Mia.

Dainininkė atskleis, kad rūbeliai jos mylimam šuneliui nėra pigūs.

„Čia yra itališki rūbeliai šuniukams, vežti iš Italijos, tai yra labai kokybiški rūbeliai. Jie nėra pigūs, sakyčiau, kad vaikui galima nupirkti pigiau“, - sakė atlikėja.

Mia atskleidė, kad savo augintinei vardą išrinko dėl to, nes šis sugraužė jos akinius: „Vardą Prada daviau todėl, nes ji sugraužė mano „Prada“ akinius, todėl ir kilo idėja“.

Dainininkė neslepia, jos augintinė yra lepinama ir specialiuose šunų SPA centruose.

„Kiekvienas šuo turi būti vedamas į grožio saloną, kad jį apkirptų, iššukuotų, sutvarkytų. Ir kartą į mėnesį mes einame į grožio saloną, kur daromas kosmetinis kirpimas ir šukavimas, o šiaip namuose ji labai mėgsta masažą“, - apie savo šunelį pasakojo atlikėja.

Prieš įsigyjant kalytę Pradą, Mia turėjo kitą kalytę Lotą, tačiau ji buvo pavogta: „Ji važiuodavo su manimi į kiekvieną koncertą, ji gyveno su manimi taip, kaip gyvenau ir aš – praktiškai mašinoje. Ir ji buvo labai prisirišusi prie manęs ir vieną vasaros vakarą Palangoje ją pavogė. Pradžioje buvo labai sunku, nes buvau taip pat labai prisirišusi prie jos“.

N. Juška laidoje „KK2 penktadienis“ sakys, kad savo augintiniui reikia skirti tiek pat, kiek ir geriausiems draugams.

„Tai yra investicija, kiek tu gali duoti jam iš savo širdies. Su juo sportuoji, bėgi maudytis rytais“, - apie augintinį pasakos N. Juška.
Antroje laidos dalyje žinomi žmonės pasakos apie gimsiančias, arba neseniai gimusias savo atžalas.

Lapkričio mėnesio viduryje turėsianti gimdyti Rimantė Kulvinskytė laidoje sakys, kad po kūdikėlio gimimo pasikeitimų tikrai jos gyvenime bus bei tikisi būti pavyzdžiu savo vaikui: „Vaikas ateina į tavo gyvenimą ir jis neturi tapti tavo gyvenimu ir tu niekada nepamiršk savęs. Su laiminga mama bus ir laimingas vaikas, tikiuosi, kad nepamiršiu savęs ir galėsiu būti mama kaip pavyzdys“.

„KK2 penktadienis“ laidoje apie vaikų auginimą taip pat kalbės dainininkai Marius Jampolskis, Stano, Deividas Zvonkus ir kiti žymūs Lietuvos žmonės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)