Nors nuo šio įvykio jau praėjo kelios dienos, aistros nerimsta. Iš pradžių Miglė viešino asmenines žinutes, kuriose buvo kaltinama, neva dėl jos Jonatanui teko palikti šou. Buvo teigiama, kad ji turėjo atsisveikinti su projektu užleisdama galimybę kovą tęsti Jonatanui.

Pamažu internautų fantazija įsibėgėja. Pati Miglė paviešino piešinėlį, kuriame – Jonatano gerbėjų nuomonė. Paveikslėlyje pavaizduota mergaitė, o šalia prirašytas prierašas: „Čia Miglė. Miglė ir Jonatanas. Jie liko dėl išlikimo. Miglė turėjo laisvo laiko. Skambino už save. Laimėjo vienu balsu ir liko. Būk kaip Miglė. Skambink“.

Internautų sukurtas piešinys

Toks internautų sukurtas piešinėlis supykdė M. Pivoriūnaitę: „Kiek pas jus neapykantos, žmonės! Kiek gi galima? Prie feisbuko sėdite, kirmijate ir rašote apie tai, kaip aš žlugdau jūsų gyvenimus, nes mat aš kalta, jog Jonatanas iškrito. Tai visoms keturiolikametėms linkiu nesukirmyti rašant tokius „gražius“ išsireiškimus.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (286)