DELFI susisiekus su A. Šedžiumi, vyras patikino, jog šiuo metu tiek jo žmona Monika, tiek sūnelis jaučiasi gerai. O ir pats Andrius neslėpė džiaugsmo – tikino esąs labai laimingas.

Kokį vardą ketina duoti sūnui pora kol kas nenusprendė.

Pernai Monikos ir Andriaus šeimoje netrūko vėtrų. Sutuoktiniai net buvo pasiryžę skirtis, tačiau vos pateikę pareiškimus skyryboms, netrukus juos atsiėmė. Tuomet paaiškėjo, kad byrančią šeimą vėl suartino į pasaulį besibeldžianti nauja gyvybė.

Apie asmeninį gyvenimą ne itin noriai pasakojanti Monika vis tik ryžosi itin atviram ir nuoširdžiam interviu. Jo metu moteris prisipažino, kad su vyru ilgai stengėsi užmegzti naują gyvybę. Po ilgų bandymų Šedžių šeimą pasiekė gera naujiena - jiedu laukiasi, tačiau šį džiaugsmą netrukus aptemdė netektis. Monika laukėsi dvynių, tačiau vieno jų neteko.

Kad vienas iš dvynukų nustojo vystytis, Šedžiai sužinojo devintą nėštumo savaitę. Monika tikino, jog tuo metu jos galvoje kirbėjo tik viena mintis – ar antrajam vaisiui viskas gerai.

Nėštumas nebuvo lengvas, tačiau pati Monika yra kalbėjusi, kad taip laukia kūdikio, kad dėl jo gaėtų padaryti bet ką: „Šio kūdikio labai laukiau, todėl dėl jo net ir visus devynis mėnesius gulėčiau lovoje“. Pirmus keletą nėštumo mėnesius jai iš tiesų teko laikytis lovos režimo.

Monika ir Andrius susituokė 2013 metais. Monika už Andrių jaunesnė 17 metų.

Poros vestuvės įvyko Šiauliuose. Prabangios šventės metu nuotaka vilkėjo baltą pūstą suknelę, o jaunikis - baltą kostiumą, prie kurio priderino ir sniego baltumo pirštines bei batus. Ceremonija vyko Šiaulių arenos VIP salėje, o puota - Šeduvos malūne.

Andriui tai antra santuoka. Iš pirmosios vyras augina dvi dukras - Andrėją ir Aleksandrą. Vyras taip pat augina nesantuokinį sūnų Andrių. 23-ejų Monikai šis kūdikis - pirmasis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (441)