Jaučiuosi stipri kaip niekad, nors pastarieji metai buvo siaubingų netekčių metai“, – sako buvęs modelis Jurgita Tvarijonaitė. Mamos, o paskui ir jauniausiojo brolio mirtis paskatino moterį sustiprinti ryšį su Dievu. Vis dėlto didžiausias ramstis jai yra šeima, kurios gerbūviu rūpintis – vienas malonumas. Vakarėlių siela anksčiau save vadinasi viena dailiausių šalies moterų sako besimėgaujanti veikla, kurios dažnas stengiasi išvengti – buities darbais. 

Du sūnus – pirmoką Patriką Mykolą ir devintoką Tomą Juozapą su vyru Edgaru Vaškevičiumi auginančiai Jurgitai rutina teikia didžiulį malonumą. Jaunystėje pasaulį maišiusi, televizijos projektuose garsėjusi ir populiarių žurnalų viršeliams pozavusi gražuolė patikino taip atsikandusi šio darbo, kad nei žinomų žmonių susibūrimai, nei populiarumas socialiniuose tinkluose jos nevilioja. 

Ji neslepia, kad gyvenimo būdą pakoregavo motinystė, kuri pažėrė nemenkų išbandymų. Susilaukus pirmosios atžalos Jurgitą užklupo pogimdyvinė depresiją. Tuomet ši sąvoka dar buvo tabu, tad sudėtingą sveikatos būklę jai teko gydytis savomis jėgomis. „Ašaros riedėjo be sustojimo, tačiau nuoširdžiai maniau, kad iš džiaugsmo. Mane buvo apėmusi euforija, kuri turbūt perėjo į depresiją. Vienu metu net girdėjau kažkieno balsą, kuris man liepė kažką daryti“, – atviravo pašnekovė. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją