Gražuolė dainininkė akcentuoja, kad kaina, renkantis kosmetikos priemones, nėra pats svarbiausias rodiklis. Ji teigia, kad dėmesį reikia atkreipti į produkto tinkamumą pagal odos ir plaukų tipą.

Ne kainoje yra produkto esmė. Pati naudoju labai įvairias kosmetikos priemones. Moterys šiomis dienomis visur skuba, prisiperka įvairiausių priemonių, o vėliau dėl informacijos trūkumo nežino, kaip jas panaudoti. Kartais ir makiažą reikia pasidaryti labai greitai, todėl pirkadama dažniausiai atsižvelgiu į produkto tinkamumą ir praktiškumą“, - DELFI sakė K. Ivanova.

Apie plaukų priežiūrą

Norint apsaugoti plaukus vasaros metu svarbiausia, pasak K. Ivanovos, kuo daugiau juos drėkinti. 

„Artėjant vasaros karščiams svarbu apsaugoti plauką. Šampūnus bei kitas plaukų priežiūros priemones reikia rinktis priklausomai nuo plaukų tipo. Niekam ne paslaptis, kad esu blondinė. Susilaukiu daug klausimų, kokius dažus naudoju, kad išsaugočiau plaukų žvilgesį. Vasaros sezono metu reikia naudoti papildomai drėkinančių bei maitinančių priemonių. Žinoma, jeigu galimybės leidžia, jau po žiemos reikėtų pasidaryti plaukų atstatymo procedūrą. Juk vasarą pasimato, ką veikėme žiemą", - kalbėjo grupės „Magnit" lyderė. 
Kristina Ivanova ir Ingrida Kazlauskaitė

„Moterims, kurios neturi išgalių dažnai lankytis grožio salonuose, patariama naudoti kiaušinių kaukę plaukams. Taip pat klientės labai giria ricinos aliejų ar čemeryčių vandenį, padedantį atsiauginti plaukus, antakius ar netgi blakstienas“.

Populiariausios nagų lako spalvos

„Kalbant apie nagus, naujausios tendencijos rodo, kad šiuo metu vyrauja pastelinės, kiek nugesintos ir ramesnės spalvas. Populiaru nagus lakuoti melsva, žalsva, rožine spalvomis. Aš ir pati nebijau rinktis šių spalvų, bei eksperimentuoti su skirtingai nulakuotais nagais. Kažkur mačiau Džordanos Butkutės publikuotą nuotrauką, kurioje jos nagai nulakuoti skirtingomis melsvos, žalsvos ir rožinės spalvomis. Tad tikrai nereikia bijoti pažaisti su spalvomis!" - sakė moteris. 

Džordanos Butkutės manikiūras

Apie veido ir kūno odą

Saulė, pasak K. Ivanovos, yra ne tik kenksminga, bet ir naudinga. Piktnaudžiauti tiesioginiais saulės spinduliais nederėtų, tačiau didžiulė gamtos dovana yra tai, kad žmonių organizmas pats sintetina vitaminą D per cheminę reakciją odoje po kontakto su ultravioletiniais saulės spinduliais.

„Dar neprasidėjus didiesiems vasaros karščiams rekomenduojama pasidaryti giluminį veido valymą tam, kad oda kvėpuotų. Priklausomai nuo odos tipo ir poreikio veidą išsivalyti reikėtų kelis kartus per metus. Kadangi yra mėgstama lepintis saulės voniomis, kai gaunami ne tik blogieji saulės spinduliai, bet ir vitaminai, veido oda turi būti švari tam, kad gerai juos pasisavintų“.

Ko nederėtų daryti

„Su soliariumais aš „nedraugauju“ visiškai, bet moterims, kurios mėgsta degintis saulėje patarčiau nenaudoti kremų su vitaminu C. Taip jos išvengs pigmentinių dėmių atsiradimo", - sakė K. Ivanova. 

„Reikia rūpintis savimi, kiek išgalės leidžia. Iš savo patirties galiu pasakyti, kad kartais moteriai užtenka visai ne daug. Nuotaiką sau galima pasigerinti, nagus nusilakavus ryškiomis spalvomis ar pasidažius lūpas. Aš ir pati tai praktikuoju. Jeigu už lango lyja lietus – mano lūpos ryškiai rožinės.
Vasaros sezono metu kiekvienai rekomenduočiau įsigyti ryškesnį lūpų dažą“.

Kristina Ivanova, D.Gražio nuotr.